Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Ziraat Bankası'na yeni konsept

Ziraat Bankası

Ziraat Bankası Erdek Şubesi'nin Cumhuriyet Meydanında yer alan hizmet binası, yeni konsepte uygun hale getirilmek amacıyla genel tadilata alındı. Banka hizmetleri 2 ay süreyle Yalı Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde bulunan iki katlı bir binada hizme

Ziraat Bankası Erdek Şubesi'nin Cumhuriyet Meydanında yer alan hizmet binası, yeni konsepte uygun hale getirilmek amacıyla genel tadilata alındı. Banka hizmetleri 2 ay süreyle Yalı Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde bulunan iki katlı bir binada hizmet verecek.
Ziraat Bankası Erdek Şube Müdürü Orhan İrer, hizmet binalarının yeni konsepte uygun olarak dizayn edileceğini söyledi.
Tadilat süresi boyunca geçici bir binada hizmet sunmaya devam edeceklerini belirten Ziraat Bankası Erdek Şubesi Müdürü Orhan İrer, Cumhuriyet Meydanında bulunan Ziraat Bankası Erdek Şubesi Hizmet Binası'nın tadilatının 2 ayda tamamlanacağını açıkladı. Tadilat çalışmalarında binamızın dışı ve içi tamamen yenilenecek.      
Yeni konsepte uygun hale getirilmek amacıyla yapılacak tadilatın ihalesi yapıldı ve kazanan şirket çalışmalara başladı. Biz Balıkesir bölgesinde yeni konsepte geçecek 5 şubeden biriyiz. Banka şubemizce, Erdek halkına ve yaz sezonunda buraya tatile gelen vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmek, daha ferah bir ortam sağlayabilmek amacıyla yapılacak tadilat çalışmaları süresince hizmetlerimizi, Yalı Mahallesi Hükümet Caddesinde sürdüreceğiz” dedi.
Ziraat Bankası Erdek Şubesi hizmet binasındaki tadilat tamamlandığında, ilçe halkına çok daha modern ve ferah bir ortam sunulmuş olacak. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false